phone

Campanii in derulare – Pretuieste Femeia BIO de langa tine!

In luna martie sarbatorim primavara si Femeile BIO, care ne aduc bucurie, frumusete si culoare in fiecare zi. Si merita sa pretuim in fiecare zi aceste minuni din viata noastra. In general vrem sa recompensam fiecare femeie din viata noastra, fie ca e vorba de mama, prietena, fiica sau sora si uneori nu stim cum sa ne exprimam multumirea pentru bucuria ce o aduc.

1martie 13305906753 Campanii in derulare   Pretuieste Femeia BIO de langa tine!
Si de data aceasta, Life Care iti intinde o mana de ajutor: 7 premii pentru 7 Femei BIO din viata voastra!
Iata cum poti castiga unul din cele 7 premii:

1. Sectiunea Facebook
Life Care cauta Femeia BIO si ofera recompensa ,,frumusete desavarsita’’! Pentru a castiga un set Biotissima (crema de zi BIO + crema de noapte BIO) pentru Femeia BIO din viata ta, acceseaza http://www.facebook.com/LIFECAREROMANIA?sk=wall
Intra pe wall-ul paginii de Facebook Life Care, scrie de ce crezi ca Femeia BIO cautata este cea din viata ta, posteaza si o poza pentru ,,identificare’’ si intri automat in concurs.

Concursul se desfasoara in perioada: 1.03- 31.03.2012, iar castigatorii vor fi alesi in urma unei tombole online desfasurata in data de 2 aprilie 2012. Numele castigatorilor din sectiunea Facebook va fi afisat in urma extragerii, in data de 2 aprilie 2012.

2. Sectiunea Site
Premiile disponibile pe www.life-care.com , in cadrul concursului ,,Pretuieste femeia de langa tine’’, vor recompensa cele mai pretuite femei din viata voastra si sunt:

• 1 cina speciala pentru castigator si cea mai pretuita femeie din viata lui;
• 2 pachete de ,,frumusete desavarsita’’ cu Biotissima (crema de zi BIO + crema de noapte BIO) si
• 3 buchete de flori, pentru ,,florile’’ din viata voastra.

Pentru a participa la concurs:
1. Trebuie sa fii Partener Life Care;
2. Intra pe www.life-care.com;
3. Intra in contul tau;
4. Acceseaza pagina http://www.life-care.com/lunamartisor/

Click aici pentru regulamentul promotiei
Succes tuturor!


468 ad

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>