phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Multivitamine pentru o dezvoltare armonioasa a copilului tau!

Cu totii ne amintim cu drag de copilarie, cand nu aveam nicio grija si viata era o joaca. Mancam pe fuga pentru a sta cat mai mult la joaca, ne murdaream, spre disperarea mamei, ne loveam si totusi, abia asteptam ca a doua zi sa o luam de la capat. Evident, acum privim lucrurile dintr-un alt punct de vedere, acum vedem ce eforturi au depus parintii nostri pentru a deveni ceea ce suntem azi si mai ales, pentru a fi sanatosi. Nu ne-am schimbat doar noi, ci si produsele alimentare, tehnologia si chiar clima. Parintii moderni de astazi sunt contra cronometru, vor sa aiba o cariera de succes, tocmai pentru a le oferi copiilor un viitor mai bun. Pe de alta parte, fac eforturi zilnice pentru a excela in cariera de parinte. Copiii au nevoie de o alimentatie sanatoasa, care sa le ofere vitaminele necesare pentru o dezvoltare armonioasa. Si de multe ori, mesele zilnice nu asigura toate vitaminele si mineralele de care organismul lor are nevoie, de aceea Life Care va ofera o alternativa… BIO.

870
Suplimentul alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse are o compozitie unica, 100 % naturala si completeaza necesarul de vitamine si minerale din nutritie pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.
Acest supliment BIO mineral lichid cu aroma de fructe zdrobite are un gust delicios si a fost creat special pentru copiii sub 12 ani cu corpul intr-o continua schimbare. Formula lichida este delicata cu stomacul celor mici, furnizandu-le vitamine si minerale esentiale:
• Vitamina A mareste rezistenta la infectii a cartilajelor, a mucoaselor si a pielii, ajuta la adaptarea vizuala, la dezvoltarea normala a scheletului si a smaltului dentar;
• Vitamina D in organism este benefica in sensul ca evita carierea severa a dintilor si previne aparitia unor tulburari nervoase, slabiciunea generala, ca si sensibilitatea la contractarea unor boli infectioase;
• Vitamina C mareste rezistenta la infectii;
• Calciul contribuie la dezvoltarea normala a smaltului dentar;
Parintii fac alegeri in locul copiilor, de aceea este necesar ca optiunile lor sa fie corecte si sanatoase. Daca pentru noi  insine citim atent eticheta, pentru cei mici o citim de 2 ori, pentru a ne asigura ca produsele sunt certificate si continutul lor nu afecteaza in niciun fel sanatatea prichindeilor.
Life Care va recomanda Suplimentul alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse, creat de specialisti pentru parinti moderni si copii sanatosi!

 

Ati gasit acest site de produse Lifecare cautand:

  • life impulse multivitamin
  • vitamine life care


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


error: Content is protected !!