phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Incearca o cafea arabica BIO, cu ganoderma si ginseng- binecunoscute pentru efectul lor tonic si energizant!

 

560702_10151128173533370_674259427_n-278x300

Ziua incepe cu o cafeluta buna:)

Incearca o cafea arabica BIO, cu ganoderma si ginseng- binecunoscute pentru efectul lor tonic si energizant.

Nu numai ca te ajuta sa scapi de senzatia de oboseala, ci si stimuleaza activitatea cardiaca si sistemul imunitar, ajutand si la indepartarea procesului de imbatranire prematura.

O pregatesti foarte simplu deoarece este cafea instant si are o savoare minunata!

 

Strong Ganoderma BIO Coffee 

Cafea instant Strong Ganoderma BIO Coffee cu 3% extract de Ganoderma cu un gust intens si placut aromat. Fabricata 100% din boabe selectionate de cafea arabica BIO din culturi exclusiv ecologice, cu o concentratie de 2,3 – 3,3% cofeina si adaos de Ganoderma (cu 30% polizaharide) este o placere inedita pentru toti iubitorii de cafea.

Beneficii

Cofeina stimuleaza functionarea inimii si circulatia si accelereaza metabolismul. Ganoderma, certificata BIO, asigura o protectie renala superioara si cresterea capacitatii de aparare imuna, precum si nivelul de antioxidanti, functionand ca o bariera impotriva proceselor de imbatranire prematura.

 

Magic Energy-Bio Coffee 

Cafeaua instant Magic Energy- BIO Coffee este un amestec unic, care iti rasfata simturile, te energizeaza si vitalizeaza, dar intr-un mod foarte sanatos.

Beneficii

Savoarea unica si beneficiile deosebite pentru sanatate sunt date de combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si BIO siropul de porumb pudra. Prezenta ingredientelor certificate 100% BIO sunt o garantie suplimentara a calitatii si sanatatii!

Efecte

Ganoderma si ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice si energizante, pentru indepartarea senzatiei de oboseala, stimularea activitatii cardiace si a sistemului imunitar, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire prematura.

 

Ati gasit acest site de produse Lifecare cautand:

  • cafea cu ginseng
  • life care cafea instant


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


error: Content is protected !!