phone
header lifecare-partener independent-2_silvia-lapadat-11

Descopera noul trend in make-up!

Fie ca doresti sa ai gene fermecatoare, buze seducatoare sau doresti sa-ti pui în valoare frumusetea ochilor, produsele pentru machiaj din gama Biotissima se ridica la nivelul celor mai exigente asteptari.

Gama cuprinde in prima faza produse de machiaj de baza, cu nuante dintre cele mai la moda. Avem 9 tipuri de produse, care totalizeaza 32 de palate de culori. Calitatea produselor este data de ultimele tehnologii în domeniu, toate produsele sunt certificate ICEA sau cu ingrediente BIO, produse in Italia.

Fondul de ten Biotissima  reda aspectul perfect si radiant al tenului. Este un fond de ten cremos, hranitor si cu o putere de acoperire medie spre mare.

Corectorul Biotissima  mascheaza imperfectiunile tenului, petele de roseata nedorite, cearcanele si cosurile, lasând pielea cu un aspect sanatos si radiant.

Pudra compacta Biotissima  iti ofera un retus final, fara defecte. Pudra matasoasa, care se aseaza uniform pe piele poate fi folosita pe un ten nemachiat sau peste machiaj, oferindu-i acestuia un aspect mat si o rezistenta mai mare.

Fardurile de obraz Biotissima  iti aduc nuante delicate si stralucitoare pentru un efect minunat. Aplica fardul de obraz în zonele care sunt atinse primele de razele soarelui: pometii, barbia, fruntea si gâtul.

Fardurile de pleoape Biotissima  iti propun combinatii de cate patru nuante seducatoare într-un singur pachet pentru un machiaj personalizat.

Rujurile Biotissima  au in component pigmenti intensi si o textura cremoasa, pentru buze seducatoare si irezistibile. Pigmentii speciali confera o culoare intensa, volum si un aspect sanatos.

Luciurile de buze   Biotissima  sunt pline de culoare si stralucire. Se pot folosi pentru un machiaj usor sau ca si stralucire suplimentara pentru ruj.

Fii printre primele care seteaza noul trend in make-up!

06ab_text_11

 

Intra  AICI  si completeaza formularul de inscriere ca Partener, pentru a te putea bucura de beneficiile produselor BIO Life Care!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


error: Content is protected !!